NUORISOSEURA

Yleistä

Nilsiässä Pohjois-Savossa toimiva Murtolahden Nuorisoseura r.y. on koko perheen yhdistys, joka tuottaa jäsenistölleen vapaa-ajan palveluita nuorisoseura-aatteen hengen mukaisesti. Nuorisoseura pyrkii omalta osaltaan vaikuttamaan Murtolahden alueen säilymiseen elinvoimaisena ja virikkeellisenä asuinympäristönä.

Harrastustoiminta

Nuorisoseuran toiminnan perustana ovat koko perheen tapahtumat, joiden teema vaihtelee vuodenaikojen ja ajankohtaisten tapahtumien mukaisesti. Nuorisolle järjestetään ohjattua urheilutoimintaa sekä peli-iltoja. Seura järjestää retkiä jäsenilleen toivomusten mukaisesti. Kulttuuri- (teatteri, konsertti ym.) ja muita retkiä tehdään aktiivisesti. Myös yhteisiä nuotio- ja saunailtoja sekä muita kerhoja ja tapahtumia seura järjestää jäsenistön kiinnostuksen mukaisesti.

Hallinto ja koulutus

Seura pitää kaksi sääntömääräistä kokousta vuosittain. Johtokunnan kokouksia pidetään tarpeen mukaan. Seura käyttää hyväkseen keskusseuran ja Vapaan sivistystoiminnan liiton järjestämiä koulutustilaisuuksia.

Yhteistyö

Seura pyrkii yhteistyöhön ja aktiiviseen toimintaan paikallisten yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten kanssa. Seura kannustaa jäseniään osallistumaan myös muiden nuorisoseurojen, keskusseuran ja Suomen nuorisoseurojen liiton järjestämiin tapahtumiin.

Huom. Nyt saatavilla lainaan kotiin luettavaksi viisi osainen Nuorisoseurojen Historia, jonka on koonnut ja kirjoittanut Jaakko Numminen: Kysy Lauralta tai Sirpalta!

Tiedotus
Seura tiedottaa asioistaan kylän ilmoitustaululla, jäsentiedotteilla ja sähköpostilla sekä näillä www-sivuilla. Toiminnasta ja tapahtumista toimitetaan tietoa paikallislehtiin ja muihin tiedotusvälineisiin.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksun voit maksaa seuraavilla tiedoilla:
saajan tilinumero: Pohjois-Savon OP FI56 5288 0440 0517 97
saaja: Murtolahden Nuorisoseura r.y. maksaja: oma nimesi viestiosaan kaikkien maksun maksavien nimet ja osoiteJäsenmaksut vuodelle 2020: alle 7v. ilmainen, 10€/hlö, 40€/perhe ja ainaisjäsen 100€.
Huomaathan, että maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettu nuorisoseuran tapahtumissa.
Murtolahden nuorisoseuran jäsenyys tarjoaa sinulle tapahtumia ja toimintaa!

Johtokunta

Puheenjohtaja: Laura Martikainen  lauramartika[at]gmail.com

Joona Lappalainen varapj
Sirpa Tuononen sihteeri
Anja Lappalainen
Jaana Kokkonen
Irma Pekkarinen
Sanna Miettinen
Tatu Pekkarinen
Reijo Tuononen
Timo Suominen rahastonhoitaja