Lyhyt esittely

Yleistä
Nilsiässä Pohjois-Savossa toimiva Murtolahden Nuorisoseura r.y. on koko perheen yhdistys, joka tuottaa jäsenistölleen vapaa-ajan palveluita nuorisoseura-aatteen hengen mukaisesti. Nuorisoseura pyrkii omalta osaltaan vaikuttamaan Murtolahden alueen säilymiseen elinvoimaisena ja virikkeellisenä asuinympäristönä.

Harrastustoiminta
Nuorisoseuran toiminnan perustana ovat koko perheen tapahtumat, joiden teema vaihtelee vuodenaikojen ja ajankohtaisten tapahtumien mukaisesti. Nuorisolle järjestetään ohjattua urheilutoimintaa sekä peli-iltoja. Seura järjestää retkiä jäsenilleen toivomusten mukaisesti. Kulttuuri- (teatteri, konsertti ym.) ja muita retkiä tehdään aktiivisesti. Myös yhteisiä nuotio- ja saunailtoja sekä muita kerhoja ja tapahtumia seura järjestää jäsenistön kiinnostuksen mukaisesti.

Hallinto ja koulutus
Seura pitää kaksi sääntömääräistä kokousta vuosittain. Johtokunnan kokouksia pidetään tarpeen mukaan. Seura käyttää hyväkseen keskusseuran ja Vapaan sivistystoiminnan liiton järjestämiä koulutustilaisuuksia.

Yhteistyö
Seura pyrkii yhteistyöhön ja aktiiviseen toimintaan paikallisten yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten kanssa. Seura kannustaa jäseniään osallistumaan myös muiden nuorisoseurojen, keskusseuran ja Suomen nuorisoseurojen liiton järjestämiin tapahtumiin.

Huom. Nyt saatavilla lainaan kotiin luettavaksi viisi osainen Nuorisoseurojen Historia, jonka on koonnut ja kirjoittanut Jaakko Numminen: Kysy Lauralta tai Sirpalta!

Tiedotus
Seura tiedottaa asioistaan kylän ilmoitustaululla, jäsentiedotteilla ja sähköpostilla sekä näillä www-sivuilla. Toiminnasta ja tapahtumista toimitetaan tietoa paikallislehtiin ja muihin tiedotusvälineisiin.


Huom. Nämä sivut on rakenteilla: Kehitys vinkkejä voit antaa Kyläyhdistyksen palaute lomakeella.

Sivua päivitetty viimeksi 6.11.2012.
Seura tänään sivua päivitetty 14.6.2013.