Tietoja murtolahti.fi sivustosta

Murtolahti.fi on Murtolahden kyläyhdistyksen omistama web.domain.
Aineistoa voi lähettää julkaistavaksi ajankohtaista sivulla periaatteessa kuka tahansa, mutta Murtolahden ja ympäristön asiat on etusijalla. Kaikki tarinan sisältävät kuvat ja jutut ovat tervetulleita, myös vanhat kuvat ja  historia asiat kiinostaa. Palkkiota julkaisusta ei makseta.
Sivustolla on tiijotteet palsta jonne voi vapaasti jättää viestejä. Tiijotteet sivu perustuu freebok.net palvelun tuottamaan vieraskirjaan. Loukkaavat ja asiattomat viestit poistetaan.  Tiijotteet sivulla olevat mainokset on freebok.net asettamia.
Murtolahti.fi sivulla olevia muita mainostettuja verkkokauppoja ja palveluita käyttämällä tuet murtolahti.fi sivuston ylläpitoa. Mainostetut verkkokaupat on tunnettuja luotettavia toimijoita.
Sivustolla oleviin kuviin joissa ei ole mainittu kuvaajan nimeä on tekijän oikeus sivuston ylläpitäjällä ja niiden kaupallinen käyttö on ilman ylläpitäjän lupaa kielletty. Niihin kuviin tai tarinoihin joissa mainitaan kuvaajan tai kirjoittajan nimi on tekijänoikeus mainitulla henkilöllä.

Jos haluat lähettää aineistoa julkaistavaksi tai pyytää asettamaan mainoksia(maksullisia) sivustolle ota yhteyttä ylläpitäjään: timopekkari[at]gmail.com
Samaan osoitteeseen voit antaa kehitysideoita tai ilmoittaa sivustolla havaitusta ongelmista.